• Boules

  Onze boules worden speciaal voor Broodzaak gemaakt. Wij kiezen voor brood zoals brood hoort te zijn.

  Elke boule is met de hand gevormd waardoor elk stuk ook uniek van vorm en uiterlijk is.
  Al voor zonsopgang bereiden wij ons brood en bakken we het de gehele dag door af in de oven waardoor de korst dun en knapperig is en het brood lekker vers.

  We hebben de boules in twee verschillende soorten: naturel en meergranen, zo heb je altijd een broodje waar jij net zin in had!

  Ook in beleg en prijs heb je bij de Broodzaak volop keuze. Van een baguette filet americain tot een boule zalm, allemaal bereid met de meest verse ingrediƫnten.

 • Koffie* & Cappuccino

  Bij Broodzaak willen we dat de reiziger echt kan genieten. Genieten van een goed ontbijtje met een heerlijke kop koffie.
  Daarom gebruiken we bij Broodzaak echte bonen voor onze koffie. Eerlijke bonen, die speciaal voor ons gebrand worden en 100% Rainforest Alliance zijn.
  Maar ook onze cappuccino en koffie verkeerd zijn verrassend lekker. We schuimen zelf de melk op waardoor je altijd een echte lekkere en kwalitatief goede kop koffie krijgt.

  En heb je ook weleens een van onze speciale cappuccino's geprobeerd? We hebben overheerlijke vanille en caramel varianten.

  *In de zomermaanden hebben we ook nog een ijskoude special, de ijskoffie. Kleurstof- en glutenvrij en gezoet met stevia!

 • Zoete verrassingen

  Naast brood hebben we natuurlijk ook veel meer lekkere en verse producten. Voor 's ochtendsvroeg bijvoorbeeld een lekker croissantje in verschillende smaken, een heerlijke reuze stroopwafel voor onderweg of een ambachtelijke cappuccino, blueberrie of chocolade muffin. Voor iedereen is er een zoete verrassing naar wens!