HEMA

Echt HEMA staat voor artikelen die uitsluitend onder het eigen HEMA-merk verkocht worden in meer dan 500 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Iedere week bezoeken miljoenen klanten een winkel van HEMA. Zij komen voor echte HEMA producten: producten die zich onderscheiden door kwaliteit, een eigen design, stijl en een aantrekkelijke prijs. De klanten waarderen dat. Ook op het station vindt de reiziger de echte HEMA producten.

 

HEMA op het NS station heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat optimaal is afgestemd op reizigers die niet veel tijd hebben voor het doen van hun boodschappen. Naast artikelen als paraplu’s, schrijfwaren, sokken, lingerie en Jip & Janneke artikelen, biedt de stationswinkel ook een uitgebreid foodassortiment. Je kunt er terecht voor kant & klaar maaltijden, maaltijdsalades, verse broodjes, vruchtensappen, taart en gebak en natuurlijk de beroemde HEMA rookworst.Werken bij

Werken bij HEMA betekent samen met collega’s je handen uit de mouwen steken. Met elkaar zorgen we elke dag voor tevreden klanten. “Altijd jezelf!” is écht HEMA. Iedereen is gelijk, maar niemand is hetzelfde. Elke medewerker heeft zijn eigen talent en we ondersteunen je graag bij het laten stralen van jouw talent. Samen maken we het succes van HEMA, wil jij ook deel uitmaken van dit succes, laat het ons weten!

 

Werken bij
HEMA
op het station