Kiosk Kras&Win voorwaarden

Kras&Win 2018 Kiosk speluitleg

Bij aankoop van alle warme dranken van Kiosk ontvang je van 5 maart t/m 1 april 2018 een gratis kraskaart. Kras je drie dezelfde symbolen op deze kraskaart? Dan ontvang je het afgebeelde product gratis of je kunt gebruikmaken van de aanbieding die staat beschreven (actieprijs). Je kunt je (actie)prijs ophalen bij het volgende bezoek aan Kiosk tegen inlevering van je kraskaart. Heb je 1 jaar gratis koffie gewonnen? Stuur dan een e-mail naar krasenwinkiosk@nsstations.nl, dan nemen wij contact met je op.
LET OP! Op de kraskaart moeten drie dezelfde symbolen te zien zijn, eerder is de (actie)prijs niet geldig.

 

Voorwaarden Promotioneel Kansspel Kiosk:

*Aanbieder van dit promotioneel kansspel is NS Stations Retailbedrijf B.V., gevestigd aan de (3511 CE)  Stationshal 17 te Utrecht.
*Op deze actie zijn de bepalingen, vastgelegd in de GEDRAGSCODE PROMOTIONELE KANSSPELEN (1 januari 2006) van toepassing (zie voor uitleg: www.justitie.nl).
*Deelname aan deze actie is geheel gratis en niet verplicht.
*Deelname is voorbehouden aan in Nederland woonachtige personen.
*De voorwaarden van dit promotionele kansspel zijn van toepassing op iedere deelnemer en bindend voor iedere kandidaat die actief aan dit promotioneel kansspel meedoet.
*Dit kansspel dient ter promotie van het warme dranken en bake-off assortiment van de formule Kiosk en bestaat uit één actieperiode die loopt in week 10 t/m 13 van 2018.
*Kraskaarten worden uitgegeven aan klanten die gedurende de actieperiode (zie volgend artikel) een warme drank hebben gekocht in één bezoek aan de formule Kiosk. Per warme drank kan een klant één kaart verkrijgen, waarmee hij/zij deel kan nemen aan dit promotioneel kansspel.
* Klanten van Kiosk mogen zo vaak meedoen als dat zij gedurende de actieperioden één of meerdere kraskaarten ontvangen, bij aankoop van producten in een bezoek/dag bij een Kiosk-verkooppunt.
* De totale economische waarde van de te winnen prijzen, gemeten over de actieperiode, bedraagt maximaal € 100.000,=.
* Prijzen zijn na gebruik kraskaart direct bekend.
* De prijs ‘jaar lang gratis koffie’ kan uitsluitend worden geclaimd door je naam te e-mailen naar krasenwinkiosk@nsstations.nl en in het bezit zijnde van een winnende kraskaart “jaar lang gratis koffie”  (zie onderstaande kaart)
* Deze voorwaarden zijn van toepassing op de volgende te winnen acties en producten tijdens de bovengenoemde actieperiode:
Cappuccino Extra Sterk, Cappuccino, Dubbele Espresso, Koffie, Koffie Verkeerd, Chocolademelk, Thee, Croissant, Gevulde Koek, Appelflap, American Cookie en de Kaas Croissant.

 

Je gegevens zullen niet worden bewaard of aan derden verstrekt door NS Stations Retailbedrijf B.V.. Alle overige prijzen dienen opgehaald te worden bij Kiosk-verkooppunten.
*De gewonnen prijs is enkel te verkrijgen op vertoon van de winnende kraskaart; Zonder de kraskaart vervalt het recht op een prijs.
*Indien de getoonde prijzen niet meer, of zeer moeilijk te verkrijgen zijn, is Kiosk gerechtigd een gelijkwaardige of gelijksoortige prijs toe te kennen.
*Deelnemers onder de leeftijd van 16 jaar, dienen vooraf toestemming te verkrijgen van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger.
*Gewonnen prijzen kunnen worden geclaimd tot 8 april 2018.
*De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor contant geld, diensten of andere goederen.
*Eventueel af te dragen kansspelbelasting is voor rekening van NS Stations Retailbedrijf B.V..
*Van deelname uitgesloten zijn alle medewerkers van Nederlandse Spoorwegen N.V., alsmede andere personen die direct of indirect bij de organisatie van dit promotioneel kansspel betrokken zijn.
*Elke poging van een deelnemer om dit promotionele kansspel te manipuleren zal resulteren in het volledige verlies van zijn of haar prijs en uitsluiting van eventuele volgende deelname.
*De inhoud van de voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten en interpretatie. In alle gevallen waarin deze deelnamevoorwaarden niet voorzien beslist de directie van NS Stations Retailbedrijf B.V., waarvan het besluit niet voor beroep vatbaar is.
* NS Stations Retailbedrijf B.V. is gerechtigd voorafgaand aan een actieperiode de voorwaarden aan te passen indien zij dit wenselijk achten.
* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
* NS Stations Retailbedrijf B.V. behoudt zich het recht voor om na een actieperiode, indien voortzetting naar redelijkheid en billijkheid niet langer mogelijk is, het promotioneel kansspel voortijdig te beëindigen, zonder dat dit tot enige aansprakelijkheid kan leiden.
* Niets uit of met betrekking tot deze kraskaart actie mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NS Stations Retailbedrijf B.V..

 

Voorwaarden jaar lang gratis koffie
Win je een jaar lang gratis koffie? Gefeliciteerd jij mag vanaf 1 mei 2018 t/m 1 mei 2019 elke dag een gratis warme drank ophalen bij de Kiosk. Je kunt hierbij kiezen uit ons volledige warme dranken assortiment. Maximaal aantal kopjes warme drank is 365. Wanneer dit aantal is behaald blokkeert de pas en kun je niet langer gratis warme dranken afhalen. Je ontvangt van ons een pas waarmee de koffie gratis af te halen is. Passen die kwijt en of beschadigd raken worden niet vervangen.