Over New* Retail Jobs

NS exploiteert diverse retailformules op de treinstations in Nederland. Waar het winkelaanbod zich van oudsher richtte op eten en drinken, breiden wij ons winkelportfolio steeds verder uit met nieuwe non-food merken. Het retailaanbod is volledig ingericht op de wensen van de moderne reiziger die een prettig en comfortabel verblijf op het station wenst, en tijdens de reis nog een boodschap kan doen, kleding kan kopen of een cadeautje uitkiest.

 

De afgelopen jaren zijn er diverse succesvolle non-food formules toegevoegd aan het winkelaanbod, waaronder Hunkemöller, I AM, Paperchase, Rituals en Sissy-Boy. En in de nabije toekomst openen weer nieuwe retailformules hun deuren op het station. Bij het uitbreiden van het formuleportfolio kijken we naar wensen en behoeften van onze klanten, de reizigers. Wij kennen de reiziger en hebben de kennis om steeds in te spelen op de veranderende vraag. We gaan de samenwerking aan met partners die passen binnen de stationsdynamiek en die bijdragen aan een prettig en comfortabel verblijf voor de reiziger. Beauty, fashion en lifestyle winkels op het station zijn succesvolle formules gebleken en daarom breiden we ons winkelaanbod binnen deze branche verder uit.

 

Om alle toekomstige winkels op tijd te voorzien van geschikt personeel gaan wij op zoek naar de juiste mensen met affiniteit met Fashion, Beauty of Lifestyle en de juiste ervaring in verkoop en in leidinggevende functies. Vanuit NS bieden wij op onze beurt een goede begeleiding, de juiste producttrainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een marktconform salaris. Wil jij werken in de dynamische omgeving van het station en heb je affiniteit met fashion, beauty en lifestyle? Kijk dan bij de vacatures en stuur ons je sollicitatie.