Over Railcatering

Op Intercitytrajecten kriskras door Nederland en op de treinen van NS Hispeed biedt Railcatering de reizende klant een passend assortiment aan. De reiziger wordt in de trein verwend met ter plaatse bereide warme dranken en voorverpakte merkartikelen van topkwaliteit.


Vanaf december 2010 cateren we met VIA koffie en TAZO thee van Starbucks, tevens zijn een aantal andere wijzigingen in het assortiment. Het verleidelijke assortiment is zichtbaar op de backpack of trolley; what you see is what you get!
 

Bij ons staat het directe contact met de reizende klant centraal. De uitdaging van werken bij Railcatering is het verleiden van klanten om een aankoop te doen. Gewoon vanuit zijn eigen luie stoel!

 

Ben jij het gezicht van Railcatering?

Jij bent onze “wandelende winkel” in de trein, die enthousiast de reis van de klant veraangenaamt met een heerlijke kop VIA koffie van Starbucks en wat lekkers voor erbij. Jouw glimlach en spontaniteit maken het verschil!

 

Ga jij de uitdaging aan om zoveel mogelijk klanten in de trein te verleiden tot een aankoop? Bekijk dan nu onze vacatures en reageer snel via het online sollicitatieformulier!