Starbucks

We zijn gepassioneerde leveranciers van koffie en al het andere dat bij een goede koffiehuiservaring hoort. We bieden ook een selectie van uitstekende Starbucks®-thee, heerlijk gebak en andere heerlijke traktaties om je smaakpapillen te verwennen. En de muziek die je in de winkel hoort, is sfeervol en kunstzinnig.

 

Mensen komen naar Starbucks om te kletsen, elkaar te ontmoeten of om te werken. We zijn een ontmoetingsplek voor de buurt, onderdeel van de dagelijkse routine van mensen, en daar zijn we blij om. Loop eens bij ons binnen en je zult merken dat we veel meer zijn dan een plek voor een kop koffie.

 

Werken bij

Starbucks is altijd op zoek naar talent. Wie deel van ons team uitmaakt, is meteen ook deel van onze dynamische, wereldwijde community van Starbucks collega’s. Heb jij een vriendelijke uitstraling, steek je graag de handen uit de mouwen en lijkt het je wat om te werken bij Starbucks? Dan maken we graag kennis met je, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Samen bezorgen we onze klanten iedere dag weer heerlijke drankjes op een unieke manier vol inspiratie.

Werken bij
Starbucks
op het station