Starbucks

Sinds 1971 is Starbucks Coffee Company toegewijd aan het op duurzame wijze kopen en branden van de hoogste kwaliteit arabica koffie. Het bedrijf, met vestigingen over de hele wereld, is de voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld.

 

Door ons voortdurend streven naar perfectie en door trouw te blijven aan onze principes, brengen we de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven. Om in de Experience te delen, bezoek ons in een van onze vestigingen of via www.starbucks.nl .Werken bij

Legendary Service staat centraal.

Onze gasten voelen zich thuis, wat betekent dat wij ze laten voelen dat ze welkom zijn: hen bij de naam begroeten, hun favoriete drankje al aan het maken zijn op het moment dat ze de zaak binnenkomen of simpelweg een praatje maken. NS Stations brengt de unieke Starbucks Experience voor iedere reiziger tot leven! Een Tall Latte? Komt eraan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die net als wij een passie hebben voor koffie. Iets voor jou? Reageer dan snel en kom ons team versterken!

Werken bij
Starbucks
op het station