AH TO GO | FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder of jouw vraag erbij staat. Zo niet, stel je vraag dan gerust aan ons. Vul het reactieformulier in. Wij geven je dan zo snel mogelijk het juiste antwoord.

 

Organisatie
Is de AH to go van Albert Heijn of van NS?
Albert Heijn en NS hebben een franchiseovereenkomst gesloten. Daarin is vastgelegd dat NS een aantal AH to go winkels gaat exploiteren op stations en daarbij gebruik maakt van de naam en diensten van Albert Heijn.

 

Zijn de medewerkers in dienst bij Albert Heijn of NS?
Geen van beide. De medewerkers zijn in dienst van Stationsfoodstore B.V.. Dit is een volle dochter van NS Stations Retailbedrijf B.V., dat weer een bedrijfsonderdeel van de N.V. Nederlandse Spoorwegen is.

 

Hoeveel mensen werken er in een AH to go?
Per winkel zijn er tussen de 25 en 150 medewerkers (fulltimers en parttimers). 

Locaties
Op welke stations zijn AH to go winkels?

 

Op de volgende NS-stations vind je een AH to go: Alkmaar, Amersfoort, Amstel, Amsterdam Oosttunnel, Amsterdam RAI, Amsterdam Westtunnel, Amsterdam Zuid, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Amsterdam Bijlmer, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag CS, Deventer, Dordrecht, Driebergen-Zeist, Duivendrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden CS, Leiden wereldstation, Lelylaan, Maastricht, Naarden Bussum, Nijmegen, Rotterdam Alexander, Rotterdam CS, Sittard, Sloterdijk, Tilburg, Utrecht CS en Zwolle.

Openingstijden

De actuele openingstijden vind je op de website van Albert Heijn. Er zijn AH to go winkels op het station die 24/7 geopend zijn.

Ga naar de openingstijden >

 

Formule 

Op welke consument richt de AH to go zich?
Wij richten ons vooral op mensen onderweg die het gemakkelijk vinden om onderweg en buiten de gebruikelijke openingsuren snel nog enkele boodschappen mee te nemen.

 

Wat houdt het concept van de AH to go in?
De AH to go staat voor makkelijk, lekker en gezond. Gemak door de combinatie van reizen en boodschappen doen. En gemak in de winkel, dat ook betekent dat de klant snel moet kunnen afrekenen. Het assortiment van AH to go bestaat uit ruim 1000 producten en kenmerkt zich door kwaliteit, gemak en versheid. Zowel voor de klant die iets zoekt voor directe consumptie als voor de klant die thuis iets wil bereiden, biedt AH to go uitkomst. Daarnaast biedt de winkel een beperkt assortiment dagelijkse benodigdheden.

 

Wanneer is de AH to go open?
Zeven dagen per week. De openingstijden verschillen enigszins per winkel. De openingstijden liggen tussen half 6 's morgens en 1 uur 's nachts en zijn afhankelijk van de grootte van het station. Voor het overzicht klik 'Onze winkels'

 

Hoe groot is de AH to go?
De winkelruimte varieert tussen de 75 m 2 en 175 m 2 .

FAQ