AH to go

AH to go op het station is een gemakswinkel met snelle en gezonde oplossingen voor op het werk, thuis of onderweg. De winkel heeft veel vers eten en drinken. Gemak, kwaliteit en versheid zijn de kenmerken van de AH to go-artikelen. 

 

Het station is een locatie waar het draait om snelheid, dynamiek en gemak. Bij AH to go kan de klant 7 dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht voor een ontbijtje, snack, lunch of avondmaaltijd.Werken bij

Levendig & dynamisch

Werken bij AH to go is voor onze medewerkers een avontuur. Zij maken namelijk van dichtbij mee hoe onze organisatie groeit en steeds groter wordt. Het feit dat onze AH to go winkels op de NS stations zitten, zorgt voor veel levendigheid en dynamiek. Vaak is het erg druk in de winkels, moeten de vakken bijgevuld worden, moet er kassa gedraaid worden, moet de bake-off bijgehouden worden en tegelijkertijd komt de vracht binnen. Als leidinggevende draag je daarnaast de verantwoordelijkheid voor de winkel. Kortom, je moet af en toe eens flink de handen uit de mouwen steken! Wij zoeken enthousiaste mensen met durf en ambitie.

Werken bij
AH to go
op het station