Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de organisatie, locaties of openingstijden? Kijk dan bij de FAQ of jouw vraag erbij staat. Zo niet, stel je vraag dan gerust aan ons door het reactieformulier in te vullen. Wij geven je dan zo snel mogelijk het juiste antwoord. 

Over AH to go

Voor de snelle aankoop onderweg. De AH to go staat voor makkelijk, lekker en gezond. Gemak in de winkel betekent dat de klant snel moet kunnen afrekenen. Het assortiment van AH to go bestaat uit ruim 1000 producten en kenmerkt zich door kwaliteit, gemak en versheid. Zowel voor de klant die iets zoekt voor onderweg als voor de klant die thuis iets wil bereiden, biedt AH to go uitkomst, namelijk snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen met een uitstekende kwaliteit. 

 

AH to go heeft veel verse producten zoals koffie en thee voor onderweg, broodjes en sandwiches, uitstekende salades, fruit, zuivel en heerlijke sappen en smoothies. Handig verpakt en klaar om direct te eten. Zo is bij de salades bijvoorbeeld een vorkje verpakt. Artikelen als croissants, gevulde koeken en pistoletjes komen zó uit de oven, want ze worden in de winkel afgebakken. Ook is er een ruime keuze in kant-en-klare maaltijden: makkelijk voor thuis! Uiteraard hebben alle producten een uitstekende kwaliteit.

 

Organisatie

Stationsfoodstore B.V. is franchisenemer van Albert Heijn. Dat houdt in dat wij de naam en producten van Albert Heijn gebruiken om onze eigen winkels op de stations te exploiteren. Stationsfoodstore heeft haar eigen beleid en haar eigen arbeidsvoorwaarden. De organisatie achter AH to go heet Stationsfoodstore B.V. en is gevestigd in Utrecht. Zij is een dochteronderneming van NS Stations. NS Stations exploiteert horeca- en retailformules op de NS stations in Nederland, zoals Kiosk, Railcatering, Julia's, Rituals en dus ook AH to go.

 

Het station is een locatie waar het draait om snelheid, dynamiek en gemak. Bij AH to go kan de klant 7 dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht voor een ontbijtje, snack, lunch of avondmaaltijd.