NS Stations opent binnenkort nieuwe beauty, lifestyle en fashion retailformules op diverse stations in Nederland. Onder de naam New* Retail Jobs werven wij personeel voor deze nieuwe winkels, waarvan de merknamen nog niet bekend zijn gemaakt. Eerder zijn de succesformules Hunkemöller, I AM, Paperchase, Rituals en Sissy-Boy onder deze noemer toegevoegd aan het winkelaanbod. Om onze nieuwe winkels tot een succes te maken, zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Heb jij affiniteit met mode, lifestyle en beauty? En heb je werkervaring opgedaan binnen deze branche? Check dan onze vacatures in jouw regio en stuur ons je sollicitatie!

Werken bij

Om ons formuleportfolio uit te kunnen breiden met nieuwe merken, hebben we de juiste mensen nodig op de juiste plek. Wij zijn op zoek naar mensen die (in de komende periode) op zoek zijn naar een medewerkers- of leidinggevende functie in een van onze nieuw te openen winkels. We bieden je een uitdagende baan, in een creatieve, stijlvolle omgeving. Bovendien bieden wij goede begeleiding, de juiste producttrainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een marktconform salaris.

 

Het gros van onze winkels is nieuw op het station. In sommige gevallen is zowel de winkel als het merk nog niet bekend, waardoor je de kans hebt mee te werken aan het opstarten van een compleet nieuwe werkomgeving. Wij matchen jouw sollicitatie aan de best passende baan! Heb jij affiniteit met mode, lifestyle en beauty? En heb je relevante werkervaring opgedaan binnen deze branche? Check dan onze vacatures in jouw regio en stuur ons je sollicitatie.

Werken bij

op het station