Rituals

Your body. Your soul. Your Rituals.

 

Rituals vind je nu ook op het station. Rituals is gebaseerd op eeuwenoude Oosterse rituelen, wij hebben parfums van de beste parfumeurs ter wereld. Onze producten lopen uiteen van thee, bodylotions en scrubs, tot home and body parfums en zijn geïnspireerd door de natuur, dermatologisch getest en dierproefvrij. 

Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Rituals. Jij als geen ander weet hoe je de klant weer kan laten genieten van de kleine dingen in het leven. Help hem of haar met het herontdekken van rituelen. Gun iedere klant een onvergetelijke winkelbeleving. Gun iedere klant weer een bijzonder ritueel!

 

 Producten

Ayurveda

Ontdek de Ancient Rituals zoals Ayurveda, Hammam en Sakura: de weldaad van deze unieke rituelen kan je nu persoonlijk ervaren in het comfort van je eigen huis.  


Lees verder

Werken bij

Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Rituals. Als medewerker van Rituals op het station weet je als geen ander hoe je de klant weer kan laten genieten van de kleine dingen in het leven. Help reizigers met het herontdekken van rituelen. Gun iedere klant een onvergetelijke winkelbeleving. Gun iedere klant weer een bijzonder ritueel! Wil jij werken in de oosterse wereld van rituelen voor lichaam, huis en geest? Als medewerker van Rituals maak je de dagelijkse routine van jouw klanten tot een klein bijzonder ritueel. Kan jij de Yin en Yang vinden tussen de haastige stationbezoekers en de Zen van Rituals? Reageer dan nu.

Werken bij
Rituals
op het station