Reis door de wereld van Rituals op de officiële website >

Volg Rituals ook op Twitter

Over Rituals

De eerste Rituals winkel op het station vind je op Utrecht Centraal. Lees hier meer over het merk Rituals.
 
Authentieke Oosterse rituelen
Al onze producten zijn geïnspireerd door authentieke Oosterse rituelen. Het Hammam stoombad ritueel, het scheerritueel van de Japanse Samurai krijgers en het edelstenen make-up ritueel zijn voorbeelden uit een lange rij van mooie tradities.
 
De natuur als leidraad
Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, voor anderen en hun leefomgeving. Het is dan ook niet echt verrassend dat wij precies diezelfde strenge eisen stellen als het om onze producten en onze service gaat. We maken gebruik van natuurlijke, duurzame en biologische ingrediënten. Voor alles wat de natuur ons niet kan geven, gebruiken we veilige alternatieven.
  
Gecreëerd door de beste parfumeurs ter wereld
De geur van perfectie en de perfecte geur vormen de sleutel tot het Rituals geheim. Daarom werken we bij het componeren van onze gedistingeerde, subtiele en exclusieve geuren alleen met de allerbeste parfumeurs ter wereld.
 
Dierproefvrij
Rituals staat als merk vermeld in de Cosmeticagids van de Stichting Proefdiervrij. Onze producten worden niet op dieren getest, maar op enthousiaste vrijwilligers. Onze volledige productlijn is geschikt voor vegetariërs.
 
Dermatologisch getest
Al onze producten zijn getest door vooraanstaande dermatologen.