Werken bij NS Stations Retailbedrijf

NS Stations Retailbedrijf exploiteert al meer dan 30 jaar diverse retail- en horecaformules op NS stations. In totaal werken ruim 5.000 medewerkers bij de 20 formules van NS Stations Retailbedrijf, waar AH to go, De Broodzaak, Burger King, HEMA, Julia's, Kiosk, Rituals, Smullers, Sissy-Boy, Starbucks en Ola Happiness Station deel van uitmaken.

Als je kiest voor NS Stations Retailbedrijf, kies je voor een gevarieerde baan. Er zijn diverse mogelijkheden: van parttime bijbanen tot fulltime banen, van een verkoopfunctie in een van onze winkels tot een managementfunctie op het hoofdkantoor. Werken bij NS Stations Retailbedrijf betekent werken voor mensen. Je hebt voortdurend contact met reizigers, aan wie je een snelle en vriendelijke service verleent. Daarnaast werk je met gedreven en gezellige collega's. Het werk is leuk en zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Het retailbedrijf groeit volop en is altijd op zoek naar talent. Heb jij een passie voor retail en food? Ben je ambitieus en een ondernemer die van aanpakken houdt? En wil je werken in de dynamische wereld van retail en food op het station? Dan hebben we ongetwijfeld een leuke job voor je. Ook op ons hoofdkantoor in Utrecht zijn we altijd op zoek naar talent. Kijk bij Vacatures voor alle banen bij NS Stations Retailbedrijf.